trešdiena, 2010. gada 28. aprīlis

Atzīmējot Starptautisko darba aizsardzības dienu, MFD Veselības grupa piedāvā obligāto veselības pārbaudi ar 30% atlaidi

Starptautiskā darba aizsardzības diena tiek atzīmēta katru gadu 28. aprīlī kopš 2001.gada, kad to pirmo reizi atzīmēja Starptautiskā Darba organizācija (SDO). Šīs dienas mērķis - pievērst darba devēju, nodarbināto un visas sabiedrības uzmanību nelaimes gadījumiem darba vietās un nodarbināto sliktajai veselībai.

Šogad arī Latvijā līdzīgi kā daudzās citās valstīs notiks Starptautiskajai darba aizsardzības dienai veltīti pasākumi, lai pievērstu sabiedrības, bet jo īpaši darba devēju un darbinieku uzmanību darba aizsardzības jautājumiem.

MFD Veselības grupa, iesaistoties un atbalstot Starptautisko darba aizsardzības dienu, piedāvā strādājošiem ar 30% atlaidi ātri un kvalitatīvi veikt obligāto veselības pārbaudi saskaņā ar LR Ministru kabineta 10.03.2009. noteikumiem Nr. 219 „Kārtība, kādā veicama obligātā veselības pārbaude”.

Šī akcija ir spēkā:

28.04.2010. - MFD Arodveselības dienestā, Rušonu 15, Rīgā, no plkst. 14.00-20.00, uzziņas pa tālruni 67250340.

MFD Arodveselības dienests sniedz iespēju nepilnas stundas laikā bez rindām veikt visas darbiniekam nepieciešamās obligātās veselības pārbaudes vienuviet - speciālā atsevišķā telpā, kas ir nodalīta no pārējiem veselības centra apmeklētājiem. Ārsti speciālisti ātri un kvalitatīvi veiks izmeklējumus un sertificēts arodslimību ārsts sniegs slēdzienu par darbinieka atbilstību veicamajam darbam.

Obligātās veselības pārbaudes ir iespējams veikt strādājošo kolektīvam (iepriekš sazinoties ar arodveselības dienesta reģistratūru) un individuāli (tai skaitā arī jaunpieņemtajiem darbiniekiem) jebkurā darba dienā Jums izdevīgā laikā. Obligātās veselības pārbaudes ir iespējams veikt arī arodveselības dienesta speciālistiem izbraucot uz vietas uzņēmumā.

Lai kopīgi rūpētos par uzņēmuma darbinieku veselību un laikus novērstu arodsaslimšanas un domstarpības ar Darba inspekciju, MFD Arodveselības dienests piedāvā noslēgt līgumu par obligāto veselības pārbaužu veikšanu strādājošiem.

MFD Arodveselības dienestā ir iespējams saņemt arī medicīniskās izziņas autovadītājiem, ieroču nēsāšanas atļaujām un noformēt personas medicīniskās grāmatiņas.

MFD Arodveselības dienesta, Rušonu ielā 15, Rīgā ārstu komisijas darba laiks:

Pirmdiena 14:00 – 20:00
Otrdiena 08:00 – 14:00
Trešdiena 14:00 – 20:00
Ceturtdiena 13:00 – 19:00
Piektdiena 07:30 – 13:30

Arodveselības dienesta reģistratūras darba laiks katru darba dienu 08:00 - 20:00. Tālrunis uzziņām: 67 25 03 40, e-pasts: arodveseliba@mfd.lv

MFD Veselības centra „Pārdaugava”, Vienības gatve 109, Rīgā arodveselības komisija strādā pēc iepriekšēja pieraksta. Tālrunis uzziņām: 67 131316.

Ir noslēgti līgumi ar visām apdrošināšanas kompānijām.

Kvalitatīvi un laikus veikta obligātā veselības pārbaude, kā arī ieinteresēto iestāžu un speciālistu precīza koordinēta sadarbība veicinās strādājošiem veselības saglabāšanu visā darba mūža garumā.

Papildus informācija par MFD Veselības grupas medicīnas pakalpojumiem un diagnostikas iespējām - Internetā: www.mfd.lv un www.mfd-pardaugava.lv





MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru