piektdiena, 2009. gada 16. oktobris

Efektīvas pārvaldības gada balvu iegūst SIA „Dziedniecība”

8.oktobrī, Reval Hotel Latvija, Efektīvas pārvaldības un partnerības foruma ietvaros notika balvas pasniegšana efektīvākajām biznesa, valsts pārvaldes, un pašvaldības organizācijām 2009.gadā. Efektīvas pārvaldības galveno gada balvu privātajā sektorā iegūst SIA „Dziedniecība”, kas ietilpst „MFD Veselības grupā”, bet uzņēmumi A/S „Grindeks” un A/S „Agrofirma Tērvete” ieņēma attiecīgi otro un trešo vietu.

Latvijas darba devēju konfederācijas (LDDK) ģenerāldirektore Elīna Egle: „Mēs sveicam tos uzņēmumus, kas ekonomikas lejupslīdes apstākļos ir spējušas mobilizēties un nodrošināt savu konkurētspēju, pārdomāti vadot pārmaiņas, atbildīgi finanšu resursus un cilvēkresursus. Forumā valsts pārvaldei un privātajam sektoram bija unikāla iespēja iepazīties ar labas pārvaldības un pārmaiņu vadības stratēģijām un taktiskajām metodēm, kuras varētu izmanot turpmākajā darbā”.

LDDK sadarbībā ar Lursoft atlasīja efektīvākos uzņēmumus, ņemot par pamatu pozitīvus un pieaugošus finanšu rādītājus pēdējo trīs gadu laikā, kā arī izvērtējot 2009.gada pirmās puses finanšu rezultātus.

Labās prakses piemērus privātajā sektorā izvirzīja LDDK sadarbībā ar Lursoft. Ņemot vērā, ka organizācijas šobrīd aktīvi strādā pie savas nākotnes perspektīvu nodrošināšanas, šis gads ir veltīts efektivitātes novērtēšanai, vadot organizācijas pārmaiņas un finanses.

Balvas šogad palīdzēja pasniegt foruma sadarbības partneri: Latvijas Mobilais Telefons, Microsoft Latvija, Swedbank, Lursoft, Nacionālā ziņu aģentūra LETA, Dienas Bizness, Lietišķā Diena, Latvijas Pašvaldību savienība, Komerccentrs Dati grupa un NOKIA Latvija.

Papildus informācija par MFD Veselības grupu - Internetā: www.mfd.lv




MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru