ceturtdiena, 2012. gada 9. augusts

MFD Veselības centrs ‘’Dziedniecība’’ uzsāk sadarbību ar ”ISIC” karti

Sagaidot jauno mācību gadu, MFD Veselības centrs ‘’Dziedniecība’’ uzsāk sadarbību ar starptautisko skolēnu, studentu un skolotāju karti ‘’ISIC’’, kas sniegs iespēju tās īpašniekam saņemt 10% atlaidi medicīnas pakalpojumiem.

„Atceries, veselība vienmēr ir pirmajā vietā” - ar šādiem vārdiem MFD Veselības centrs „Dziedniecība’’ vēlas uzrunāt jaunus cilvēkus, kas aktīvākajā vecumā bieži vien aizmirst par savu veselību. Students mācoties, strādājot un aktīvi atpūšoties, bieži vien piemirst par savu veselību, nepievērš uzmanību veselības problēmām agrīnā stadijā, kā arī profilaktiskās pārbaudes veic tikai, ja ir nepieciešams dokuments par veselības stāvokli, tāpēc MFD Veselības centrs ‘’Dziedniecība’’ nāk pretī jauniem cilvēkiem, lai tie laicīgi atcerētos par savu veselību un uzlabotu to.

Atlaide sevī ietver iespēju apmeklēt ārstus speciālistus, kas sniedz konsultācijas un veic manipulācijas, iespēju veikt visa veida diagnostiskos izmeklējumus, nodot analīzes, apmeklēt sieviešu veselības centra ‘’Vita’’ speciālistus, iziet ārstu profilaktisko pārbaudi, lai varētu iesniegt dokumentus augstskolā, darba vietā vai arī, lai varētu saņemt autovadītāja apliecību. Kā arī veikt ķermenim vajadzīgas rehabilitācijas procedūras, uzlabot stāju vai vienkārši palutināt sevi ar patīkamu masāžu pēc garas studiju un/ vai darba nedēļas.  

Visas šīs iespējas ar 10% atlaidi ir pieejamas „ISIC” kartes īpašniekiem MFD Veselības centrā ‘’Dziedniecība’’, Rīgā, Rušonu ielā 15. Reģistratūras telefons 67131313. www.mfd.lv

MFD Veselības grupa sāka savu darbību vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā divi simti tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju jūs varat iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru