ceturtdiena, 2010. gada 1. aprīlis

MFD Veselības grupa piedāvā iespēju vakcinēties pret ērču encefalītu par pazeminātām cenām

Ērču encefalīts ir smaga infekcijas slimība, kuru izraisa ar ērču encefalītu inficēta ērce. Ar ērču encefalīta vīrusu inficētas ērces var būt sastopamas ne tikai mežos un krūmājos, tās var būt pilsētas parkos, piemājas dārzā, kā arī tās var pārnēsāt mājdzīvnieki.

Paaugstināts risks cilvēkiem inficēties ar ērču encefalītu pastāv visā Latvijas teritorijā. Tāpēc ir svarīgi ievērot profilakses pasākumus. Efektīvākais veids, lai izsargātos no saslimšanas ar ērču encefalītu, ir vakcinācija. Injicējot ērču encefalīta vakcīnu, organisma imūnā sistēma izstrādā aizsargvielas pret vīrusu, kas pasargā no saslimšanas gadījumā, ja ir piesūkusies inficētā ērce.

Vēršam uzmanību, ka saslimšana ar ērču encefalītu var radīt smagas sekas, iedragājot pacienta veselību uz visu atlikušo dzīvi.

MFD Veselības grupa aicina iedzīvotājus laikus domāt par vakcinēšanos pret ērču encefalītu un līdz 2010. gada 30. aprīlim piedāvā akciju - veikt vakcināciju pret ērču encefalītu par pazeminātām cenām (vakcīnas Encepur vai Ticovac):

bērniem līdz 16 gadu vecumam - Ls 16.00
(parastā cena - Ls 20.00)

pieaugušajiem - Ls 18.00
(parastā cena - Ls 22.00)


Vislabāk to izdarīt tieši tagad, kad tuvojas pavasaris un sāksies ērču aktivitātes sezona.

Vakcinācija pret ērču encefalītu par pazeminātu cenu tiek veikta sekojošos MFD Veselības grupas centros un doktorātos:

MFD Veselības centrā „Dziedniecība”, Rušonu ielā 15, Rīgā; sīkāka informācija pa tālruni 67131313;

MFD Veselības centrā „Pārdaugava”, Vienības gatvē 109, Rīgā; sīkāka informācija pa tālruni 67131316;

MFD doktorātā, Maskavas ielā 297, Rīgā; sīkāka informācija pa tālruni 67704425;

MFD doktorātā, Aglonas ielā 35/3, Rīgā; sīkāka informācija pa tālruni 67898244.

Atgādinām, ka pirmreizējai vakcinācijai nepieciešamas divas vakcinācijas ar 1-3 mēnešu intervālu.

Vēršam uzmanību, ka specifiskais imunoglobulīns pret ērču encefalītu, kurš tika ievadīts uzreiz pēc ērces kodumu, vairs nav pieejams un ir aizliegts Eiropas Savienības valstīs, t.sk. Latvijā, tāpēc vienīgā iespēja pasargāt sevi un savus tuviniekus no ērču encefalīta ir vakcinācija.

Izmantojiet izdevību un vakcinējieties par pazeminātu cenu!

Papildus informācija par MFD Veselības grupas piedāvātajām vakcinācijas iespējām, kā arī citiem veselības aprūpes pakalpojumiem un diagnostikas iespējām - Internetā: www.mfd.lv un www.mfd-pardaugava.lv





MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru