pirmdiena, 2012. gada 5. novembris

MFD Veselības centrā „Pārdaugava” sāk darboties vakcinācijas kabinets ceļotājiem

Nekad nav par vēlu, lai dotos pelnītā atpūtā uz kādām no eksotiskajām valstīm. Lai šis ceļojumus būtu drošs un izdevies, MFD Veselības centrs „Pārdaugava” piedāvā augsti kvalificētu speciālistu konsultāciju par ceļotāju un tropu slimībām, kā arī vakcinēšanu.
Konsultācijas laikā notiek ceļotāja terapeitiskā pārbaude, kā arī tiek izklāstīta visa nepieciešamā informācija, kam jāpievērš uzmanība ceļojuma laikā, riski, kas apdraud veselību un kā tos vislabāk novērst. Izvērtējot katra ceļotāja saslimšanas varbūtību un iespējamās slimības norises smaguma pakāpi, ārsts sniedz rekomendāciju par vakcināciju un citiem ārstniecības līdzekļiem.
Pirms došanās uz ārvalstīm MFD Veselības centrā „Pārdaugava” ir iespējams vakcinēties pret:
• vīrushepatītu A un B;
• vēdertīfu;
• holēru;
• poliomielītu;
• trakumsērgu;
• un citām slimībām.
MFD Veselības centrs „Pārdaugava” piedāvā infektologa konsultāciju arī pēc atgriešanās no ceļojuma, kurā ceļotājs tiek izmeklēts, lai pārliecinātos, ka nav pamats bažām par saslimšanu ar kādām no tropu slimībām.
Neaizmirstiet parūpēties par savu veselību jau savlaicīgi!
Ceļotāju konsultācijām ir iespējams pieteikties pa tālruni 67 13 13 16. MFD Veselības centra „Pārdaugava” adrese: Vienības gatve 109, Rīga. Adrese Internetā: www.mfd-pardaugava.lv.

MFD Veselības grupa sāka savu darbību pirms vairāk kā 40 gadiem kā ambulatorā veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā divi simti tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju jūs varat iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru