ceturtdiena, 2012. gada 3. maijs

MFD Veselības centrs „Iļģuciems” piedāvā nodot asins analīzes bez maksas

MFD Veselības centrs „Iļģuciems” (Rīga, Buļļu iela 9) aicina veikt valsts apmaksātas asins analīzes ar ārsta norīkojumu bez maksas par asins noņemšanu.

Centrālās statistikas pārvaldes dati liecina, ka pēdējo trīs gadu laikā Latvijā nāves iemesls 74% gadījumu bija asinsrites sistēmas un onkoloģiskās saslimšanas.

Tajā pašā laikā visizplatītākais nāves iemesls ir laikus nediagnosticētas un neārstētas saslimšanas. Jebkuras izmaiņas cilvēka organismā atspoguļojas viņa asins ainā. Tāpēc visvienkāršākā, ātrākā un lētākā diagnostika ir regulāra asins analīžu veikšana, nosakot to pamatrādītājus. Šāda veida profilakse ir pati efektīvākā metode, lai laicīgi atklātu slimību, kā arī, lai kontrolētu tās norises gaitu.

Lai veicinātu iedzīvotāju rūpes par veselību, jaunatvērtais MFD Veselības centrs „Iļģuciems” aicina nodot valsts apmaksātas asins analīzes bez maksas par asins noņemšanu. Analīžu nodošana notiek komforta apstākļos un bez rindām. Līdzi ir nepieciešams ārsta norīkojums, kas dot tiesības veikt valsts apmaksātas analīzes.

Analīžu rezultātus ir iespējams saņemt arī pa e-pastu.

Papildus informācija pa tālruni 67 13 13 11. Adrese: Rīga, Buļļu iela 9. Darba laiks: darba dienās 8:00 – 20:00, sestdienās 9:00 – 15:00. Informācija par MFD Veselības centrs „Iļģuciems” - www.mfd-ilguciems.lv.


MFD Veselības grupa sāka savu darbību vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā divi simti tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju jūs varat iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru