trešdiena, 2011. gada 15. jūnijs

MFD Veselības centrs „Pārdaugava” nodrošina bezmaksas transportēšanu uz izmeklējumu veikšanas vietu

2011. gada 2. jūnijs – Turpinot pilnveidot piedāvāto pakalpojumu kvalitāti un paplašinot to klāstu, MFD Veselības centrs „Pārdaugava” saviem klientiem piedāvā īpašu servisu. Ja klientam ir nepieciešamība veikt magnētisko rezonansi, datortomogrāfijas kolonoskopiju, angiogrāfiju vai koronogrāfiju, MFD Veselības centrs „Pārdaugava” nodrošina taksometra pakalpojumus līdz diagnostikas veikšanas vietai.

Izmeklējumi tiek piedāvāti MFD Veselības centrā „Dziedniecība”, Rīgā, Rušonu ielā 15. Bezmaksas transportēšana turp un atpakaļ tiek nodrošināta 20 km rādiusā no Rīgas centra, aptverot tādus rajonus, kā Baloži, Titurga, Mārupe, Piņķi, Stopiņi u.c. Pakalpojums ir pieejams klientiem kuri par izmeklējumu veic apmaksu pilnā apmērā saskaņā ar MFD Veselības grupas maksas cenrādi, vai arī šo izmeklējumu sedz apdrošināšanas kompānija.

MFD Veselības centrā „Dziedniecība” izmeklējumi tiek veikti, izmantojot augstākās precizitātes jaunākās paaudzes aprīkojumu. Rezultāti tiek glabāti elektroniskajā arhīvā (PACS) un ir pieejami kā ārstiem tā pacientiem arī vairākus gadus pēc izmeklējuma veikšanas.

Informācija par cenām, brīvajām vietām, kā arī pieraksts ir pieejams, zvanot uz MFD Veselības centru „Pārdaugava” pa tālruni 67131316.

Ir noslēgti līgumi ar visām apdrošināšanas kompānijām.

Informācija par MFD Veselības centra „Pārdaugava” medicīnas pakalpojumiem un diagnostikas iespējām - Internetā: www.mfd-pardaugava.lv









MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā simts tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru