pirmdiena, 2010. gada 22. februāris

Bezmaksas konsultācijas un pretvēža profilaktiskie pasākumi MFD Veselības centros

2010. gada 22. februāris - Februārī visā pasaulē tika atzīmētas Pretvēža dienas, kuras mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību cīņai ar ļaundabīgo audzēju. Viens no galvenajiem vadmotīviem cīņai pret vēzi ir profilaktiskie pasākumi, kā arī agrīna diagnostika. Savlaicīgi atklātas un ārstētas pirmsvēža saslimšanas ļauj novērst vēlāku saslimstību ar ļaundabīgajiem audzējiem.

MFD Veselības grupa, iesaistoties un atbalstot Pasaules Pretvēža dienu, š.g. 24. februārī rīko bezmaksas onkologa konsultāciju un bezmaksas plaušu profilaktisko rentgenizmeklēšanu.

Šajā dienā iedzīvotāji tiek aicināti:

- no plkst. 8.00 līdz 20.00 bezmaksas veikt plaušu rentgenu:

* MFD Veselības centrā „Dziedniecība”, Rušonu ielā 15, Rīgā;
* MFD Veselības centrā „Pārdaugava”, Vienības gatvē 109, Rīgā;
* MFD diagnostikas kabinetā, Firsa Sadovņikova ielā 20, Rīgā.

- no plkst. 9.00 līdz 13.00 bezmaksas saņemt onkologa konsultāciju, MFD Veselības centrā „Dziedniecība”, Rušonu ielā 15, Rīgā. Iepriekšējs pieraksts uz onkologa konsultāciju pa tālruni 67131313.


Sīkāka informācija pa tālruni 67131313 vai 67131316.

MFD aicina visus Latvijas iedzīvotājus un it īpaši smēķētājus izmantot šo iespēju un veikt savlaicīgu plaušu stāvokļa diagnostiku, jo plaušu vēzis diagnosticēts I un II stadijā ir ārstējams.

Pasaulē aizvien lielāka uzmanība tiek pievērsta ļaundabīgo audzēju primārajai profilaksei jeb vēža slimības novēršanai, ievērojot veselīgu dzīves veidu. Uzskata, ka tas var pasargāt no ļaundabīgā audzēja aptuveni 30% gadījumu. Cīņā par mirstības samazināšanu no vēža liela nozīme ir arī sekundārajai profilaksei, kad pacientiem, kaut arī nav pilnīgi nekādu slimības pazīmju, regulāri tiek veikti noteikti izmeklējumi ar nolūku atklāt ļaundabīgo audzēju pavisam agrīnās stadijās.

MFD Veselības grupa aicina savlaicīgi rūpēties par savu veselību!

Papildus informācija par MFD Veselības grupas medicīnas pakalpojumiem un diagnostikas iespējām - Internetā: www.mfd.lv un www.mfd-pardaugava.lv



MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru